NAROČI SE

Pogoji poslovanja

Izdajatelj in uredništvo

Spletno revijo Fokuspokus izdaja podjetje Medium Media, obratovanje spletnih portalov, d.o.o. Lastniki izdajatelja so Časnik Finance d.o.o. (30%), Aguatera d.o.o. (30%), Radio Kranj d.o.o. (30%), Gigodesign d.o.o. (9%) in Aljoša Domijan (1%). Direktor Medium Media d.o.o. je Aljoša Domijan. Odgovorni urednik Fokuspokusa je Marko Crnkovič. Fokuspokus je vpisan v razvid medijev pri Ministrstvu za kulturo in deluje v skladu z ZMed-UPB1, UL št. 110/2006. Sedež izdajatelja in uredništva je na naslovu Savska cesta 3a, Ljubljana. Vsebinska in tehnična vprašanja lahko pošljete na email naslova info@fokuspokus.si in suport@fokuspokus.si  Odgovorni urednik je dosegljiv v uredništvu na sedežu podjetja in email naslovu mc@fokuspokus.si.


Vsebine

Uredništvo Fokuspokusa se pri ustvarjanju, naročanju, urejanju vsebin ravna po internih in splošno priznanih, zapisanih in nezapisanih profesionalnih in etičnih standardih. Za vsebine odgovarja odgovorni urednik. Vsebine na Fokuspokusu so avtorska dela in ne morejo biti ponovno objavljena ali uporabljena brez dovoljenja uredništva ali avtorjev. Spletno stran fokuspokus.si oblikuje, programira in vzdržuje Gigodesign d.o.o.

Več o vsebinah in uredniški politiki lahko preberete [tukaj] in [tukaj].


Komentiranje

Fokuspokus omogoča brezplačno objavljanje komentarjev samo naročnikom. Nenaročniki lahko objavljajo komentarje samo proti plačilu. Cena komentiranja znaša 0,49€. Enkratno plačilo omogoča neomejeno število komentarjev na eno objavo. Kljub plačilu lahko uredništvo brez opozorila in pojasnila odstrani komentar, če presodi, da je neprimeren.

Več o komentarjih lahko preberete tukaj.


Naročnina

Letna naročnina na Fokuspokus znaša 20,99€. V devetmesečnem prednaročniškem obdobju znaša najmanj 2,99 (prvi mesec) in največ 18,99€ (deveti mesec). Letna naročnina, sklenjena kadarkoli v prvih devetih mesecih obratovanja, velja eno leto od začetka desetega meseca. Letna naročnina, sklenjena v desetem mesecu obratovanja ali pozneje, velja eno leto od dneva sklenitve.

Več o naročninah lahko preberete tukaj.


Zasebnost

Prijavljeni uporabniki Fokuspokusa so samo naročniki. Nenaročniki so neprijavljeni (anonimni) uporabniki. Razen o njihovem številu in obisku na strani o nenaročnikih ne vodimo nobene evidence. Podatki o naročnikih, pridobljeni ob plačilu naročnine na Fokuspokus, so zaupne narave. Izdajatelju lahko služijo za statistično analizo in uredniško presojo, vendar z njimi ravna skrbno ter jih ne objavlja in ne posreduje nikomur. Spletna stran fokuspokus.si uporablja piškotke za analizo branosti, optimalno delovanje in plačilo naročnin pod pogoji, ki jih predpisuje 157. členom ZEKom-1, UL št. 109/2012.


Podpora uporabnikom

Če se pri prikazu strani pojavljajo težave, skopirajte vsebino spodnjega okvirčka in nam pošljite opis napake na suport@fokuspokus.si.

Uporabljate: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na suport@fokuspokus.si
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE