Obnašajte se ekonomsko

10.3.2015 / 13:21 Komentiraj
“Hvala za kompliment, ampak obnašajte se ekonomsko. Bolj se vam izplača naročiti prej — torej se naročite prej.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Uporabnike opominjamo, da imajo samo še do vključno ponedeljka, 16. marca, možnost in priložnost, da se naročijo na Fokuspokus po najnižji možni prednaročniški ceni — samo 2,99€ — za letno (12-mesečno) naročnino. Ta bo veljala od 17. novembra 2015 do 16. novembra 2016.

S 17. marcem namreč stopi v veljavo naslednja, dva evra višja prednaročniška cena letne naročnine (4,99€).

It’s the economy, stupid! (Sorry.)

Prijatelji in fani Fokuspokusa nas prijazno, a skorajda zaskrbljeno sprašujejo, ali bi raje videli, da se naročijo zdaj, ko je letna naročnina še “tako rekoč zastonj”, ali pa naj počakajo do novembra, ko stopi v veljavo redna cena 20,99€.

Resno, nekateri celo pravijo, da se jim glede na prebrano zdi 2,99€ premalo, češ, zaračunati 20,99€ bi bilo ravno prav pošteno.

Naš odgovor je preprost: “Hvala za kompliment, ampak obnašajte se ekonomsko. Bolj se vam izplača naročiti prej — torej se naročite prej.”

Naša logika ni samo v tem, da ni vse v denarju. Naša logika je, da čim prej pridobimo čim več naročnikov. Saj zato pa smo si izmislili tak naročniški model.

Najdragocenejši naročnik je tisti, ki ga že imaš — ne tisti, ki ga boš šele imel, pa čeprav za višjo naročnino.

Churn rate je izraz za delež ljudi, ki po določenem času odpadejo. V našem primeru bi bili to naročniki, ki 17. novembra 2016 ne bi podaljšali naročnine (za polno ceno). Seveda nikoli vseh 100% obstoječih naročnikov ne podaljša naročnine. A več ko vas bo do 16. novembra letos, manj se nam bo razlika poznala naslednje leto. Pa saj bodo prihajali tudi potem, za 20,99€.

Za to gre.

Za osvežitev spomina

Naj osvežimo Fokuspokusov naročniški model.

Od štarta oz. začetka možnosti naročanja (13. oz. 16. februarja 2015) pa do izteka 9-mesečnega prednaročniškega obdobja bodo vsebine na Fokuspokusu brezplačne, od 17. novembra 2015 naprej pa bo za neomejen dostop do njih treba plačati.

Letna naročnina bo potem znašala 20,99€ in bo plačljiva samo v enkratnem znesku.

Lahko pa se kadarkoli do 16. novembra naročite po posebni prednaročniški ceni. Prej ko se boste naročili, manj vas bo stalo.

Prvi mesec po štartu stane letna naročnina 2,99€, naslednji mesec bo stala 4,99€, tretji mesec 6,99€ in tako naprej — vsak mesec dva evra več — do zadnjega, devetega meseca, ko bo stala 18,99€.

Neglede na ceno in datum sklenitve pa bo v prednaročniškem obdobju sklenjena naročnina v vsakem primeru veljala od 17. novembra 2015 do 16. novembra 2016. Plačilo vnaprej vam samo zniža ceno cele, 12-mesečne naročnine.

PS: Z naslednjo prednaročniško tarifo bo mogoče naročnino plačati tudi s kreditnimi karticami, ne več samo z Moneto.


Izvirni manifest o našem naročniškem modelu, objavljen ob začetku obratovanja Fokuspokusa, si lahko preberete na tem linku.

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na suport@fokuspokus.si
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE