Moj mož je razprodal Stožice in me pobožal in polubčkal

29.12.2018 / 06:10 Komentiraj
Zdaj, ko so se strasti nekoliko umirile, je čas in priložnost, da še sama nekaj napišem o izjemnem koncertu mojega moža.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Letos sem bila spet. Sedela sem v najvišji loži skrajno desno. Zvok v tem nadstropju je bil precej slab. Stožice pač niso namenjene koncertom, temveč športnim prireditvam. 

Uspelo se mi je spustiti v garažo in parkirati avto. Potem sem morala z dvigalom v 2. nadstropje. To je šlo. Imela sem prostor pri svoji družini. 

Po koncertu sem šla na after v backstageu, da bi srečala stare prijatelje. Najprej sem naletela na Gregorja Vesela, ki je režiral vse njegove videospote in reklamne filme. Njegovo ustvarjanje mi je drago in sem se ga zelo razveselila. 

Potem so mi prekrižali pot še Zekir pa Pero in Svetlana Sovre. Vseh sem bila vesela in sem bila vsa prelubčkana. Na koncu sta za mizo sedela še Jonas in njegova partnerka. Z njima sem na hitro pokramljala.

V nobenem pogovoru nobene slabe volje, nikjer nobenega problema. Vsi razpoloženi, vsi plešoči, vsi nasmejani. Moj mož nas je vse po vrsti lepo pobožal.

Pravi borec za še lepši dan

Potem sem srečala še vse njegove muzikante. Trdna ekipa. Tako pihalci, trobentar in saksofonist, pa violinist Krečič, pa back vokalistki Cici in Mici. Luštni, močni babi, všeč sta mi bili obe. Njun alpski vokal se je lepo zlival z njegovimi glasbenimi izleti po različnih deželah. 

Rekla sem jim, da je bil slab zvok, ampak da vem, da je kriva dvorana in ne ozvočenje.

Na koncu me je polubčkal še mož. Rekla sem mu, da je pravi borec.

Čisto na koncu je prišel v backstage še Janković in priznal, da je prvič vzdržal do konca koncerta.

Jaz sem tudi vzdržala, ampak napočila je težava odhajanja. Iskali smo dvigalo, ki bi nas zapeljalo v 2. kletno etažo. Nekaj dvigal ja, nekaj ne. Smo kar iskali in iskali. Dolgo. Mislila sem, da bo mož doma še pred mano. Pa ni bil, ker mi je uspelo. Zmenek sva imela šele ponoči okrog štirih. Slastno.

Dejstvo je, da me je njegov koncert dvignil v lepše razpoloženje. Spanec je bil lahek, brez mor, zjutraj pa dobro jutro z nasmehom. Še lepši dan.

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na suport@fokuspokus.si
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE