Kako pa ti vidiš geje?

12.11.2018 / 06:08 2 komentarja
Mene rajca kurac in moški geštel in to je to. Tebe pa sise in pička in to je to. Geje in lezbijke pa kontra. In kaj pol?
NAROČI SE PRIJAVI SE

Ko sem te dni razlagala enmu frendu, da sem gledala film Posledice in da je notr tud gej tematika, mi je takoj zabrusil nazaj: “Tega jaz ne morm gledat.”

Če bi mi to rekel en zategnjen zategnjenc iz ene vukojebine, kjer je ta prva pofukana ovca — mislim res ovca, ne ena, k ma IQ 50 — že tvoja punca, pol bi še nekak razumela. Ampak ne ta frend, k je kao ful open-minded, liberalen itd.

“Zakaj pa ne morš tega gledat?”

“Mi ne gre čez.”

“Aha, se ti graužajo?”

“Lej, sej me ne motijo, sam če so tam nekje, ne pa da bom še v kinu gledal.”

Uf.

In se je vžgala v men raziskovalna žilica in sem šla čist vsazga modela okol mene zamorit: “Kako pa ti vidiš geje?”

“Več žensk za nas”

Vsi so odgovorili isto: ”Nej bojo. Sam ne zraven mene.” Sam eden je rekel: “Ma boli me kurac res še za njih.”

In valda je mogu vsak še najbolj bedno foro ever zraven dodat: “Bo vsaj več žensk za nas.”

Ja, komi čakamo. Pol so hotli vsi temo obrnit drugam, sam se nisem dala. “In zakaj vas motijo? K da komu kej hočejo. Glih sem bojo uletelu pa začeli pecarit vse naokrog.”

Sem že vidla une njihove ksihte, k so me gledali, k da sem mal prfuknjena.

“Ne vem, zakaj se čutite ogrožene? Če te neki ne moti, pol ti za tist dol visi. Mene rajca kurac in moški geštel in to je to. Tebe pa sise in pička in to je to. Njih pa kontra. In kaj zdej? A zato, ker me rajca kurac, hodim kr okol in vsazga najprej za mednožje zgrabim? Itak, da ne. Zakaj bi bli pa geji kej drugač?”

Kaj pa če bo tvoj vnuk gej?

Začel so zavijat z očmi, jaz pa sem še kr nadaljevala:

“Ti maš zdej na frišno prvega vnuka. Kaj pa če bo postal gej?”

Hja, boljš da bi bla tih. Seveda je model po treh dneh mojga nabijanja popizdil in rekel: “Valda, da bi ga mel vseeno rad! Dej se ti mal umir.” Ker sem mu prov videla v očeh, kako bi ga motila taka situacija.

Mene pa geji prov nikol niso motili. Sploh ne štekam, zakaj bi me. Mam frende geje in frendice lezbijke. In še nikol nisem pomislila, kaj delajo ponoč v pojstli, tko kot me ne briga sosed, če se slučajno pusti ženi zvezat, ona pa ga v usnju k ta velika prebiča. Dokler mi normalno rečeta “ber dan" na štengah  in sta prijazna, men vse štima.

Folk naj bo karkol, kar mu paše, dokler ni škodljiv drugim ali pa žleht pa hinavc. In še najmanj me motijo na filmu. Pač, real life. Če se delaš, da neki ne obstaja, ker je teb težko prebavljivo, to še ne pomeni, da je zares tko. Ampak tipom so neprebavljivi sam geji, lezbijke pa bi takoj gledali v akciji.

Folk naj bo karkol, kar mu paše, dokler ni škodljiv drugim ali pa žleht pa hinavc. In še najmanj me motijo na filmu. Pač, real life. Če se delaš, da neki ne obstaja, ker je teb težko prebavljivo, to še ne pomeni, da je zares tko. Ampak tipom so neprebavljivi sam geji, lezbijke pa bi takoj gledali v akciji.

Vzgoja?

En model me je hotel tud prepričat, da te verjetno vzgoja doma naredi tazga.

Kako da ne. Zakaj pa pol od dveh bratov sam en rata gej, ta drug pa ne? Se je en bolj boril proti poženščeni vzgoji k ta drug? In zakaj sva imela z bratom iste starce in isto vzgojo, pa je en luzer, en pa uspešen? Ni treba ugibat, ker je ker. Pa še obadva hetero, imagine that.

Kakorkoli, jaz svoje frende geje zjuzam za kosila pri mami. Če mam rojstni dan al pa kr tko random. Jaz sem res bolj lousy hči, ker mi nč ni pomembno. In pol jih zvlečem k mami, ker moja mati res nima problemov s tem, koga kdo fuka, pa še vsi so uspešni dečkoti in je vsa vesela.

Predvsem zato, ker oni bojo tko: “U, maš novo frizuro. Ti pa res paše. Si dobila moj mail? Sem ti prinesel še una dva krimiča za prebrat. Si vidla tam darilca zate?” Vse tist, kar od mene ne bo slišala.

In jih hitr pustim in spizdim nazaj v svoj brlog, uni pa svoj vinček ob hrani nabijajo in se pogovarjajo, kam grejo letos potovat. Dokler me ne pokliče mati, da je en za mizo zaspal, ker je blo preveč buteljk. E, moji vi.

In ko sem pred leti nehala z bivšim tipom, ker je bla res zajebana zveza, si nikol nisem mislila, da bom bejbo, s kero je bil pol za mano, enkrat zagledala, kako se kušuje s punco sredi ceste. Mi je rekla, da ma zdej punco. Ta mala od mojga bivšga, pol za mano. Nisem si mogla kaj, da ne bi pripomnila: “Sej vem, da je naporen. Sam da je pa tok naporen, si pa nisem mislila.”

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na [email protected]
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE