Fiasko z lazanjo, orgazem ob boraniji

19.10.2018 / 06:08 1 komentar
Psihologinja je v glavnem iskala problem. Lahko rečem, da sem jo prijetno razočarala. Ni mi mogla dati nobenega nasveta.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Postalo mi je neskončno dolgčas. Mislim si, da imajo vsi ljudje razgibano življenje, polno doživetij, jaz pa ne. 

V skrajni sili sem posegla še po Facebooku. Na wallu sem objavila fotografijo svoje vrtne rastlinice. Pozabila sem, kako se ji reče. Nihče drug je ne pozna. Ima čudovite rdeče rožičke, zelo seksi.

V resnici izgleda tako, kot da bi imela stalno erekcijo. Ne vem. Je to pokvarjeno?

Dejstvo je, da sem takoj, ko sem objavila, da ima rastlinica erekcijo, fasala 22 lajkov. Kako naj iz tega sklepam, da se drugim ljudem dogaja več kot meni?

Oprostite. To mnenje sem spremenila takoj.

Zjutraj sem bila pri psihologinji. Mislila sem, da bom spet kaj doživela.

Najprej so bile ovire, kako priti do klinike. Razložili sva vratarju, za kaj gre — in blagovolil je dvigniti rampo. Do tukaj brez dogodkov.

Ko sva se bližali vhodu v kliniko, je asistentka postajala nemirna, ker ni vedela, kje bova parkirali. Potolažila sem jo z izjavo: točno pred vrati. In sva res.

Sledil je obisk pri psihologinji. Punco sem poznala še iz prejšnjih časov. Ostala je takšna kot takrat, morda se je samo malo poredila in ima daljše lase, precej neurejene.

Moja zajčja tunika

Najin razgovor ni bil dolg. V glavnem je iskala moje probleme. Lahko rečem, da sem jo prijetno razočarala. Ni mi mogla dati nobenih nasvetov. Na koncu je rekla, da bo malo razmislila in mi poslala svoje mnenje po mailu. 

Bila pa je vsaj ena svetla točka. Pohvalila je mojo zajčjo tuniko.

Danes sem dobila pa še eno flosko, ker sem skuhala kosilo s pomoto. Šla sem na tržnico po sestavine za lazanjo. Ker je že nekaj časa nisem kuhala, sem pozabila kupiti mocarelo in parmezan. Z asistentko sva jo kljub temu skuhali.

Izgledala je precej bogo. Bila je bolj rdeče barve, ker ni bilo niti sledu sira. Lazanja je imela čuden okus, še bolj pa strukturo. Ni bila taka, kakršne sem vajena. Kosilo smo sicer pojedli, ni ga pa nihče pohvalil.

Bilo me je sram. Bila sem žalostna. Podobna svoji rastlinici.

Kosilo je zame pomemben obrok. Če ob njem ne moreš uživati, je to greh.

Happy family

Potem sem opustila željo, da doživim kaj novega. Raje sem se lotila popravljanja prejšnjih napak. Groza, kako sem trpela ob lazanji.

Morala sem si izboljšati razpoloženje. Na trgu sem kupila meso in stročji fižol. Skuhala sem boranijo. Izpadla je čudovito. Mi pa vsi happy family.

Nima smisla terat slabe volje in sramu. Raje se zavrtim tukaj in zdaj.

Je to perverzno, če sem občutila vrhunec oziroma orgazem? Dan je zažarel v zelenorumenih barvah slastnega okusa. Bila je dobra še zvečer in naslednjega dne.

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na suport@fokuspokus.si
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE