Katero bi Trump prijel za pičko?

12.10.2016 / 06:08 1 komentar
Edina stvar, v čemer se strinjam s Trumpom, je ta, da se je treba pogovarjat s Putinom in preganjat ISIS, ne pa Asada.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Kar zadeva obscenost, letošnji finale predsedniške kampanje v ZDA ne razočara. Par dni pred drugim soočenjem kandidatov se je “slučajno” pojavil tonski in video posnetek iz snemanja oddaje Access Hollywood iz leta 2005, na katerem se stari perverznež pogovarja z mladim perverznežem TV voditeljem Billy Bushom. Ki je bratranec Georga W. Busha.

Iz posnetka, zaradi katerega se je Trump sicer že omledno opravičil, je jasno razviden njegov kulturni nivo glede žensk. Poglejmo nekaj njegovih izjav iz transkripta:

Tic Tac

Donald Trump: “Napadel sem jo, ampak mi ni ratalo. Priznam. Sem pa jo probal pofukat. Poročena je bila. […] Peljal sem jo kupovat pohištvo. […] Sem ji rekel, pokazal ti bom, kje imajo lepo pohištvo. Zagrebel sem se, ampak ni ratalo, bila je poročena. In potem jo naenkrat vidim s temi fake joški in vsem. Totalno se je spremenila.”

Furniture shopping?Hmm…

Donald Trump: “Za vsak slučaj moram vzet par Tic Tacov, če jo slučajno začnem poljubljat. A veš, avtomatsko me privlači lepota. Kar poljubljat jih začnem. To je kot magnet. Kar poljubim jo. Nič ne čakam. In če si zvezda, ti pustijo. Vse jim lahko delaš.”

Billy Bush: “Kar hočeš.”

Donald Trump: “Primeš za pičko. Vse jim lahko delaš.”

Wow, Donald, resno?

Mimogrede: NBC je zaradi tega posnetka “do nadaljnega” suspendiral Billyja Busha kot voditelja The Today Showa.

Tic Tac je takoj reagiral s tvitom: “Tic Tac spoštuje vse ženske. Nedavne izjave in obnašanje se nam zdijo popolnoma neprimerne in nesprejemljive.”

Kandidata za predsednika ZDA denuncira proizvajalec bombonov tik pred volitvami?! Neprecenljivo!

Pussy-grabbing

Kdo ne bi bil zvezdnik à la Trump, ki je sicer bivši lastnik Miss Universe in Miss USA? Koliko potencialnega pussy-grabbinga skozi vsa ta leta! Koliko porabljenih Tic Tacov! Glavna nagrada za Miss USA pa je bil brezplačni enoletni najem luksuzne suite, eno nadstopje pod Trumpovim versajskim dvorcem na Peti aveniji.

Melanija, halo?

Takšen je torej mindset človeka, ki je bil samo korak do velikega ameriškega jackpota. Zdaj ga trumoma zapuščajo še zadnji republikanski podporniki. Republikanski predsednik Kongresa Paul Ryan je strankarskim kolegom povedal, da ne bo več podpiral Donalda Trumpa in da naj naredijo vse, da zagotovijo republikansko večino kot protiutež verjetni bodoči predsednici Hillary Clinton.

Zdaj ni več dvoma, da bo Trump volitve izgubil. Razen če se Hillary ne zgodi nekaj popolnoma nepredvidljivega.

Trump pravi, da bi jo kot predsednik dal zapret zaradi škandaloznega izbrisa službenih mailov, ki jih je poslala s privatnega strežnika. Wikileaks jih je izbrskal s strežnika in jih zdaj pridno obljavlja. Ampak kaj, ko so bolj dolgočasni kot Trumpov Make America Great Again reality show.

Who’s the real bad boy?

Trump je tik pred nedeljskim predsedniškim soočenjem v St. Louisu poskušal preusmeriti pozornost z nenapovedano tiskovno konferenco. Nanjo je pripeljal Paulo Jones, Kathleen Willey in Juanito Broaddrick, ki trdijo, da jih je Bill Clinton posilil ali spolno nadlegoval (1978, 1991, 1993). Zraven je bila tudi Kathy Shelton, žrtev spolne zlorabe pri 12 letih, storilca pa je na sodišču branila Hillary Clinton. Vse štiri ženske so izrazile podporo Trumpu.

Paula Jones, ki je s svojo tožbo (1994) v bistvu zaslužna za Clintonov impeachment, je novinarja, ki je Trumpa vprašal, ali misli, da mu zvezdniški status dovoljuje, da šlata ženske, napadla s protivprašanjem: “Zakaj tega ne vprašate Billa Clintona? Pojdite to vprašat Billa Clintona. Pa Hillary Clinton tudi!”

Absolutno!

Po oceni poznavalke je bil Trump med soočenjem na koki. Sledilec na Twitterju je vprašal Carrie Fisher, ki je bila v življenju večkrat zasojena s kokainom, ali Trumpovo smrkanje pomeni, da je snifal kokain. “Absolutno,” je odgovorila igralka, znana po vlogi princese Leie v Vojni zvezd in April v Hannah in njenih sestrah Woodyja Allena.

Edina točka, v kateri se strinjam s Trumpom, je njegovo stališče, da se je treba pogovarjat s Putinom in da je treba v Siriji preganjat ISIS, ne pa Asada. Glede na njene izjave na to temo zna Hillary na koncu še res sprožit 3. svetovno vojno, ki jo te dni priklicujejo zunanji minister ZDA Kerry in ameriški generali. Težki časi so pred nami.

Odgovor na vprašanje v naslovu se glasi, da bi za pičko prijel najbrž samo tiste, ki na njegovi lestvici lepote kotirajo kot čiste desetke ali “dobre mrhe“. Ampak med te slednje spada [po Trumpovih izjavah v oddaji Howarda Sterna tudi njegova hčerka Ivanka. In Paris Hilton, že ko je bila stara šele 12 let.

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na suport@fokuspokus.si
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE