Manj jamranja, več seksanja. Za otroke gre! Tokrat zares!

13.3.2016 / 06:08 3 komentarji
Slovenske gospe in gospodje, pozabite na kondome in drugo kontracepcijo in začnite seksati, kot da bo jutri konec sveta.
NAROČI SE PRIJAVI SE

“Nihče ne zapusti svojega doma. Razen če je dom žrelo morskega psa.” — Anonimni avtor

O beguncih je bilo zadnje čase čisto preveč napisanega, da bi imel kaj posebnega dodati.

EU je z izjavo Donalda Tuska — “Don’t come to EU without a visa!” — in zaprtjem grško-makedonske meje vsaj navidezno zaprla balkansko begunsko pot. A ne za dolgo. Tihotapci beguncev nikakor ne bodo izpustili iz rok večmilijardnega posla. Našli bodo nove poti. Begunci bodo spet umirali v neprodušno zaprtih kamionih po evropskih cestah in na barkačah brez krmarja v Sredozemskem morju. Toda na koncu se jih bo vendarle veliko prebilo do svojega cilja.

Osebno sem proti ksenofobiji in žičnim ograjam na meji. Obenem pa se bom vedno boril proti izničevanju dosežkov evropskega razsvetljenstva. Recimo nudističnih plaž. Kdorkoli že bi jih poskušal izničiti. Naciji ali islamski teroristi.

Zato mogoče raje poglejmo, kaj lahko kot majhen narod naredimo, da ne bomo končali na svoji zemlji kot manjšina.

Če se velike sile ne bodo naveličale bojevati za kontrolo nad z nafto bogatim Bližnjim vzhodom in če na drugi strani teroristi ISIS (ki je produkt CIA) ne bodo nehali preganjati in pobijati “nevernikov”, toka novih in novih beguncev dolgoročno ne bo mogoče ustaviti.

Pred nekaj dnevi je starejši občan manjšega mesta na vzhodu Slovenije, kamor naj bi preselili okrog sto sirskih beguncev, ekipi ene slovenskih televizij zaskrbljeno pojamral: “Veste, to se hitro množi!”

Statistično ima človek prav. Naravni prirastek prebivalstva Sirije v letu 2010 (pred začetkom vojne vseh proti vsem) je bil v povprečju vsaj dvakrat višji od našega. Takrat je Sirija štela 23 milijonov ljudi in je imela okoli 396.000 naravnega prirastka na leto (Vir: CIA World Factbook)

Prirastek slovenskega prebivalstva je zadnja leta okoli 19.000. Kljub temu, da prevladujejo družine z enim otrokom, ki jih je 53%. Družin z dvema otrokoma je 36%. Družin z recimo osem ali več otroki je le 80. (Vir: SURS)

Stvar je jasna. Manj bo treba jamrat — kajne, g. predsednik Vlade? — in več (prokreativno) seksat!

Kakšna naloga nas torej čaka, če se bomo v letnem naravnem prirastku hoteli kosati s Sirci? Malenkost. Potrebujemo dodatni letni prirastek okoli 20.000 otrok. Kar v povprečju in čez prst pomeni približno štiri otroke na družino. Če lahko Sirci, lahko tudi mi, ne?

In če bomo naslednjih 50 let dosledno vztrajali pri tem, nas bo leta 2066 čez 3 milijone.

Slovenske dame in gospodje, pozabite na kondome in ostala kontracepcijska sredstva in začnite seksati, kot da bo jutri konec sveta. Za otroke gre! Tokrat zares. In za čistokrvno prihodnost domovine seveda.

Kdor ne skače v pojstli, ni Slovenc!

Pa še dragi sosedje Hrvatje se bodo požrli, če nas bo do konca stoletja več kot njih.

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na [email protected]
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE