Kurac gre za otroke

14.12.2015 / 06:08 Komentiraj
Tud če bi šlo za paštete. Hitr na kolena. Za kere otroke gre? Za sosedove, k jih pijan fotr mlati, pa se delate gluhe?
NAROČI SE PRIJAVI SE

Ko sem rekla dvema frendoma, da mislim pisat o istospolnih, sta sam z očmi zavila: “Pa ne še ti.” Jebiga, pa bom. Izognila sem se vojni, izognila sem se beguncem — a nismo že vsi na Prešercu obglavljeni? —, e, kle bom pa pristavila svoj piskrček.

Že sam zato, ker je vse skup težka debilana. Za vaše šuške gre! Ker mi nikol ne bo jasno, da mormo met referendum, kdo lahk koga daje dol, komu bomo dovolili, da se poroči, ker se ma rad, komu bomo dovolili, da ma otroke.

Sploh ko bojo leteli vsi uni modeli v nedeljo po maši hitr na volišča, ker so itak proti vsemu. Sam ne pustit nobenmu nč, vse prepovedat! Sto let vzad.

Hvala kurcu, da sem bla rojena v open minded family. Moja dva sta v 70. živela v Londonu, vidla več odbitosti kot jaz. In mene in brata sta vedno učila, da smo vsi enaki. In vedno sem sprejemala ljudi enako. Men je važno pri folku, da niso hinkoti, da niso žleht pa dolgočasni pa butci pa da nimajo bednega smisla za humor. Vse ostalo gre čez.

Ampak važn, da sta mami pa oči. Jebeš to, če sta ljubeča. Važn, da je vse po reglcih. Unih, k ste si jih naredili v svojih skvadratkanih glavah.​

I couldn’t care less

Velik mojih frendov je gejev pa lezbijk. And I couldn’t care less, kaj delajo v spalnici. Človek je človek, Slovenčki pa Slovenčki. Prestrašena naparanojirana bitja. Ni naravno, če se mata dve ženske rade. Ne vprašajo pa se, če mogoče una ženica, k je lihkar ponižno požrla hostijo, gre pol domov, se pusti zvezat gospodarju kmetije in si data jabučka v rit in usta in se bičata.

Neka. Dokler sta dva odrasla in nobenmu z ničemer ne škodujeta, nej delata, kar hočta. Koga ma kej zanimat private life od druzga. Live and let live.

Tud če bi šlo za paštete

Ampak tuki Slovenčki pol hitr začnejo: “Nas to nč ne moti. Nej se majo tud homoseksualci radi.” O, hvala, ker lahko. “Ampak za otroke gre!”

Moj kurac gre za otroke. Al pa če bi se šlo za paštete. Kle se gre za slovensko logiko, k je 100 let vzad, in gonjo proti nečemu, kar je njim še nepoznano. Hitr na kolena pred župnika. Za kere otroke gre? Za une, k jih slište pri sosedih, kako jih pijan fotr mlati vsako noč, pa se delate gluhe? Za une zlorabljene punce, k jih poznam, pa so mame stran gledale? Za une pretepene in pol vržene v rejo, ker jih noben ni maral? Preveč teh zgodb poznam, da bi si delala neke iluzije.

Ampak važn, da sta mami pa oči. Jebeš to, če sta ljubeča. Važn, da je vse po reglcih. Unih, k ste si jih naredili v svojih skvadratkanih glavah.

Bog bi bil hud, če ne bi otrok štepali

Eni štepajo otroke kot po tekočem traku, ker še niso slišali za zaščito, pa ker bi bil bog hud, če jih ne bi. Pol pa izživljanje nad njimi. Tko da ne men buč prodajat, da gre za otroke. Morš bit pa res debil, da se odločiš enga posvojit sam zato, da mu boš zjebal life. Da ga boš trpinčil in posiljeval. Ti zlorabljeni bi rajš meli 5 ljubečih mam al pa 5 ljubečih fotrov, kokr pa tako sranje od staršev, k si ne zaslužijo met otrok.

Slovenčki so že tok presrani, da mislijo, da jim bojo homoseksualci zdej ukradli otroke. Po novem bo: “Če ne boš priden, te bojo homoseksualci odnesli.” Ja, lih vaše hočjo, take z opranimi možgani. Nočem niti vedet, kaj ljudje razlagajo doma otrokom.

“Če ne boš priden, te bojo homoseksualci odnesli.” Ja, lih vaše hočjo, take z opranimi možgani.

Kdo je kle sirota posvojena?

Slovenčki si predstavljajo, da posvojitev zgleda tko, k da bo Angelina lihkar vse svoje otroke poslala po tekočem traku, pol si jih bojo pa geji razdelili kot konzerve. Angelina, kje maš pamet, za otroke gre! Odfuk. Ena mamca je rekla na TV: “Ja. Boljš, da so sirote.” Ma, kdo je kle sirota, se je za vprašat. Pa kr pedofili so vsi, homoseksualci in lezbijke, vse so pobrkljali.

Si sploh kdo predstavlja, čez kakšno jebado gre folk, če hočejo otroka posvojit? Pa to ni to, k da se v lekarni postaviš v vrsto pa vlečeš listke, kdaj boš na vrsti. Ampak ne, nista mami pa oči. Najboljš, da si najdem jutr kr enga kretena, pa greva pijanec 1 in zblojenec 2 na CSD: “Woohoo! Kje se tala otroke?” Po mojem bi bla tko hitr vzun, kokr sva not prišla. Še plišaste igrače mi ne bi dal za sabo. A mislite, da dajo kr vsakmu butlu otroka? Sam zato, ker sva moški pa ženska? Kaj šele homoseksualcem, torej.

Kaj ma to koga za brigat!?

In tud če postanejo starši na kak drug način, kaj ma to koga za brigat? Če mu mislita nudit vse, kaj ma to koga za brigat? Sej se gre za otroke, ne? Da jim bo fajn pa to. Kok jih poznam, k jih je samo babica vzgajala. In kaj jim fali dans? Pa ziher so frendice skoz k njej na briškolo hodile, pa ni zato otrok postal gej ali lezbijka. Ker to kr postaneš, ne da se tko rodiš. Ker te preprogramirajo. Stvari so čist simple. Tko kot jaz vem, da me rajca moški geštel in kurac, tko lahk rajca moškega isto. Ene rajca kr oboje. Sej smo sam ljudje. Šta fali.

Tko kot jaz vem, da me rajca moški geštel in kurac, tko lahk rajca moškega isto. Ene rajca kr oboje. Sej smo sam ljudje. Šta fali.​

Razloži otroku življenje

Ko sem jaz napisala vse pametne razloge, zakaj sem se odločila, da ne bom mela otrok, so mi jebal sve po spisku. Ko pa hoče nekdo drug met otroke, k si jih želi in ma vse možnosti, da jim nudi lep life, je pa spet vse narobe. Pa dve mame. Pa dva fotra. “In kako bom jaz mojmu otroku v vrtcu to obrazložila?” Aja, za tvojga se gre. Če si se ga odločla za otroka, mu razloži življenje. Sam da smo proti. Za kere otroke že?

Vse skup je bolj ena taka mehiška limonada četrte kategorije. Ker to, kar vidim po TV, je en težek jeftin cirkus. Eni in isti ksihti, k sam iščejo samopromocijo. Enmu drsi jermen, ker si želi bit župan, pol pa pametuje, da so homoseksualci zarad GSO hrane taki postali. S čim so pa tebe futrali, se je prej za vprašat? E, moj ti, svaka čast občini, k te bo izvolila.

Ta drugih so se že v reality showih naveličali, zdej pa še kle kontrirajo. Proti vsemu! Sam to ne, da bi stopili v korak s časom. En drug ma celo raziskavo o motilcih hormonov, pol že kr chemtrailsi neki. Da nisi ti falil studio?

Za finish se pa še češplja dere: “Še službe nam bojo pobral! Vse bojo dal gejem pa lezbijkam!” Čaki, a ne gre za otroke? Aja, za tvojo službo gre. Ni služb, češplja.

3 zdrave marije pa je spet vse okej

In pol si misliš: “Fuck, a oni majo otroke?” Seveda, da ma lahko vsak svoje mnenje. Ampak ti zagovorniki proti, k jih gledam po TV, majo prov en sumljiv lesk v očeh. Nek fanatizem čuden. Pri unih za ni tega leska čudnega. Ker niso prestrašeni. Vsak nej se odloči po svoji vesti, sam mejte dobre razloge, ne pa poslušanje nebuloz na TV.

In daleč od tega, da se je homoseksualcev za bat. Za bat se je takih modelov na TV, ker resno verjamejo v vse te pravljice. Ždet zraven gašperčka, sovražit vse in bat se vsega, pol pa v cerkev po tri zdrave marije pa je spet vse okej. Okol nas pa vedno več bodeče žice.

Ni čudno, da sta frenda zavila z očmi, ko sem rekla, da mislim o temu pisat. Ker je škoda besed. Ker če maš mal v glavi, je vse jasno. In ko me je en model dva dni nazaj vprašal, kakšno je moje mnenje, sem ga prov čudno pogledala: “Ja, a ni logično? Pa sej sem TereZA!”

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na suport@fokuspokus.si
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE