Če mi vse možne substance niso zjebale možganov, mi jih tud Pop TV ne bo

6.7.2015 / 06:07 Komentiraj
Sej sama šaltam na kretenizme. Dokler ne prešaltam na SLO 3 pa gledam un otroški vrtec od kravatarjev, mi ne bo hudga.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Veliko mojih frendov nima TV-ja. Ker poneumlja. Baje te ponoči ugrabi, ti spere možgane, te nardi totalnega bebca in kar naenkrat vsak dan ob isti uri na kavču čakaš Laurino izbiro.

No, jaz mam pa rada TV. Da mi cel dan brni pred bučo, pa čeprav  sem skoz sam na kompu ob muzki. Da ne govorim, kakšne uspavanke zapoje zvečer, preden greš v mižule.

Kardashianke

TV je men masaža možgančkov. Da mi Kardashianke zbijejo vso uno čudnarijo, o keri razmišljam, iz glave vsaj za pol ure. Poneumile me bojo glih tok, kokr si bom jaz pustila. Sej sama šaltam na kretenizme. Sej sama klikam rumene medije. Vse sama. Dokler ne pritisnem na daljincu SLO 3 pa gledam un otroški vrtec od kravatarjev v peskovniku, mi ne bo hudga.

Je pa za zamislit se, kaj dejansko TV program ponuja. In kdo so vsi tisti, k to dejansko gledajo. Eno je, da si jaz na vsake kvatre privoščim masažo mozga. Če mi vse možne substance v lajfu niso zjebale možganov, dvomim, da mi jih bo Pop TV in podobni.

Je pa drugo, če folk to res vsak dan gleda in kliče, glasuje in plačuje.

Reality showov k dreka (in cookiejev)

Aja, pri reality showih sem. Ker pri nas jih je k dreka oziroma kot zadnje čase cookiejev. Tko, ene 10 let zatem, k so bli popularni povsod drugje. Če nisi na seniku, si pa v škatli, kamor si se pustil zapret za 3 mesce. Eni imajo rajš kmetijo, drugi rajš pucajo šanke. Sam še reality Moj dragi ma največga in me najboljš pofuka v rit čakam. In logično, da TV prodaja tist, kar bojo kokoške rade zobale: ”Jejte, jejte, bomo še nametali.”

In kaj je sploh tok fascinantno na reality showih? Zakaj je tok bolj zanimivo gledat enga druzga, kako se daje dol z nekom, kako izgubi živce, kako se z nobenim ne šteka? Zato, k noben ne bo gledal modele, k se vsi veseli objemajo pa pojejo “mi se mamo radi kot prašički mladi“ ali Na planincah. Jebeš to. Dejte nam rajš fuk, kri, pizdarije. Če komu še uspe umret vmes, tok lepš. Ker pri nas doma je dolgčas. Mi bi sicer živeli, sam bomo rajš s kavča to gledali.

Tud nikol nisem razumela, zakaj se reče reality show. Kakšna reala je to, če ti skoz kamerman okol skače pa te snema? Boš moj kurac isti, k če si sam doma. Tist je reala. Sam glede tega smo vsi rajš tiho.

Aja, sej je vse sam show.

Kakšna fucking prepoznavnost?!

In v končni fazi, kakšen folk se to prijavlja? In zakaj? Kaj ti lahko en tak show nudi? Tistih par, k jih poznam, da so šli v reality, so mi rekli, da zarad prepoznavnosti.

Kakšna fucking prepoznavnost? Prepoznalo te bo par bumbarjev s kavča, pa vsak drug kreten bo hotel s tabo selfije delat na cesti. Tko, ene dva tedna. In to sam zato, ker te je videl na TV. Nima veze kaj znaš, kaj si naredil, važno da si bil na TV.

Pa da ti je lahko nek reality show odskočna deska. Sam jaz še nikol nisem vidla, da bi se kdo prijavil pa tam klovna izigraval zato, da bi nabijal o svoji poeziji in bi ga založbe izdale, ko pride ven. Ne gre to glih čist tko. Če si bil že prej kr neki in nisi poseben, si še vedno kr neki.

Morš bit mal čuden

Smešno mi je, da si ljudje želijo take prepoznavnosti. Vse tist, kar mene paranojira na ful. Že tako sem mela probleme na intervjujih, ker se ne pustim fotkat. Pol pa še ta prva modelka, k me je prepoznala. “Tereza, Tereza!” se je za mano drla, ko sem šibala na kolesu po centru, jaz pa vsa zmedena, koga se včer z Metelkove že spet ne spomnim. “Brala knjigo… Top… A te lahk objamem?” Pa glih mene. No, pa objemi.

Sej si vesel, da ji je bla knjiga kul, sam vseen sem mela un feeling: ”Wow, wow, wow, jaz sem moj life.”

Morš bit mal čuden, da si želiš, da te prepoznavajo na cesti. In morš bit mal čuden, da se ti da bit marioneta v rokah producentov, oni pa sam ding-ding štejejo. Še bolj čuden pa morš bit, da to redno spremljaš, pa še klikaš in komentiraš. In kok weird morš bit šele, da greš kolumno o temu pisat.

Ampak glupe Kardashianke sploh niso tok glupe. One si vsaj same svoj scenarij pišejo. Za mal več kot 50.000€.

Edin pornič je bil zastonj. Njena pička zmore.

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na suport@fokuspokus.si
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE