Pogovorit se moramo o Michaelu Jacksonu. Vse za ta kurčev keš. Sam povem.

11.3.2019 / 06:08 Komentiraj
Skoz sem mela v glavi, da ni pedofil. Pač nekdo, k je ostal na stopnji otroka in se rad druži z otrocmi. Sej se jaz tud.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Najbolj mi grejo na živce te fore, k jih vidim po FB: “Pogovoriti se moramo o …” — vse na foro filma We Need to Talk About Kevin. Priceless pa je seveda “sam vprašam”. Dejte bit mal bolj originalni, no, ne vsi isto nabijat.

Čeprov tud jaz dans ne vem, o čemu nej nabijam. Se moramo pogovorit o Michaelu Jacksonu? Se moramo pogovorit o mojmu frendu, k me bruka naokol, ker ma tok jeftine metode pecanja, da jao? Se moramo pogovorit, kako je en nakokiran na Dunajski dva zbil in spizdil? Al pa se moramo pogovorit, kater pregovor ne drži? Sam vprašam, pa tko.

No, vi stuhtajte pregovor, k ne drži, jaz se bom pa tačas lotila Michaela. Jebalo vas pogovarjanje, rajš pišem. In gledam dokumentarce.

Leaving Neverland

Včer sem 4 ure gledala Leaving Neverland (1. del2. del). Če si tok glup k jaz, da ne znaš downloadat filmov, ti sam še YouTube reši rit. Pa frendi z USB ključki, če mi sploh rata notr vtaknit.

Kaj naj rečem o Jacksonu? Vedno sem ga videla kot enga total mentalno zjebanga, ker je mel en kurac od otroštva. Itak je bla cela familija zblojena. Zoperirali so se vsi na isti način, pa met surle najtanjše in najbolj špičaste. Pa vsi so neki beli ratali. Muske jim noben ne oporeka, sam tko je. Jebiga.

In skoz sem mela v glavi, da ni pedofil. Pač nekdo, k je ostal na stopnji otroka in se rad druži z otrocmi. Sej se jaz tud.

Dokumentarec v bistvu ni fer, sej se Jackson iz groba mal težko brani. In če jaz kej sledim, je bil oproščen vseh obtožb. Tud na poligraf je šel baje. Ampak modela v dokumentarcu (Wade Robson in James Safechuck) tko razlagata zadeve, da jima verjameš. Vsaj za trenutek. Al sta oskarjevska igralca al je pa vse res.

Ker Michael resda ni bil gladek, bil je osamljen total, čudak ekscentričen, ni da ni. Pa je zlorabljal otroke? Al vsi hočejo sam keš? Ker starši so v tej zgodbi čisti poraz. Kako jih je en slaven človk, poln keša, zaslepil. Sam zato, ker jim je nudil vse, částil vse, so mu v bistvu “prodali”  otroke. Ker je bil Michael Jackson. “Aja, če je pa Michael, pol pa komot spiš z njim v postelji.”

Te so res mal lovske. Čeprov je tud z mano že spal kakšen otrok, pa mu valda nisem nč naredila. Razen napizdila, če se je preveč premetaval. Ampak da so pa starci štuk nižje, otrok pa vedno pri njemu, je res mal, kako nej rečem, fishy.

Krinka Petra Pana

Ampak staršem se je za vse to jebalo. Videli so sam denar in famo. Me zanima, kolkim od vas bi se zdelo normalno, da puščate svojga otroka spat pri enmu modelu v pojstli, vi pa lepo na drugmu koncu bajte al hotela. Če je to res, kar govorita modela, pol so bli starši navadni pimpi, k so se delali, da nč ne vidijo.

In zakaj sta onadva hodila na sodišče in vedno pričala njemu v prid? Strah? Kot razlagata, sta bla ljubosumna. Ker ko sta odrasla, ju je odpikal in si najdel mlajše. Nista bla več “posebna”. Kaj jima je baje delal kot “posebnima”, pa si poglejte v filmu.

Res ne vem, kaj naj si mislim. Taki ljudje živijo povsod okol nas, pa jih takoj linčamo. Zakaj Michaela Jacksona branimo? In zakaj niso pri njemu nikol spale punčke? Če se rad družiš z otrocmi, se pač z vsemi. In zakaj bi se kazal z mulci naokol, če je vedel, kaj jim dela? Je bla res vse sam krinka Petra Pana al pa je bil res takšen psihič? Tak težek manipulator? Al sam ta dva zdej buče prodajata za keš? Zdej, ko ga ni več? Če so bli prej vsi tok obsedeni s kešem, zakaj ne bi bli še naprej?

Težko rečem, ker o zlorabah otrok hvala bogu nimam kej dost pojma. Mi je pa enkrat en frend sodnik, k je videl vsa živa trupla in vse, rekel, da mu je najhujš, ko ma take primere. Ko zaslišuje enga naivnega, nedolžnega otročka. Da pol še ure in ure ne mora nehat na to mislit.

Težke travme, nč ne rečem. Ampak a je v tem dokumentarcu sploh kej res? Dejstvo je, da je bil Michael Jackson res obseden z otroki. Men jermen ornk drsi, pa mam rada otroke. Sam da bi jih pa klicarila po stokrat na dan in govorila, da jih mam rada, to bi bilo pa too much. Pa familijo pošiljat na turistične izlete za en teden sam zato, da sinček ostane pri njemu na posestvu? Sam to zdej govorita onadva, kako nej vemo, kaj je res.

Tip mi večkrat reče: “Tereza, ti si tok naivna.” Pizda, pa glih jaz, k sem vidla vso sranje od lajfa. Ampak v človeku vedno probam najdet neki dobrega. Včasih si nisem sposobna priznat, da so tud monstrumi med nami. Izhajam iz sebe in pol je vse neki peace and love in podoben bullshit. Naivna že, neumna pa ziher ne.​

Tok naivna

Vsak teden preberem: “Ta pa ta zvezdnik obtožen spolnega nadlegovanja. Ta pa ta za posilstvo.” Iz dneva v dan. Kaj nej si mislim? Da so dejansko skor vsi tipi nori predatorji in posiljevalci? Al gre sam za kurčev keš?

Zlorabljenih otrok ne poznam, poznam pa posiljene ženske. Od dveh frendic je šla ena takoj prijavit, ena pa nikoli. In ni se čez 20 let spomnila, da bi šla s tem obračunavat. Rajš je potlačila tja nekam. Una, k je šla prijavit, pa je rekla, da bi blo mogoče boljše, će ne bi, ker je mogla na sodišču prenašat vse živo.

Posiljevalci ne skočijo kr tko iz grmovja. Ponavad so v bližini. In pol so se šli na sodišču: ste sama šla z njim v sobo? Ja? Ne? Svega i svašta. Že na sodišču je težko kej dokazat, kamoli v dokumentarcu. Ker idoli so idoli, torej perfektni.

Ko je v naši osnovni šoli bral Vitan Mal, sem ga vsa vesela čakala z njegovo knjigo Teci, teci, kuža moj, po kateri je bil pol posnet film Sreča na vrvici. Leta kasneje, ko še nisem vedela, da bom tud jaz brala tkole naokol, vidim, da je fotkal otroke in je cela štala ratala.

Pa je bilo to res? Ne vem. Ljudje težko verjamemo v grozote. Sploh v zvezi z ljudmi, k jih kao občudujemo.

Tip mi večkrat reče: “Tereza, ti si tok naivna.” Pizda, pa glih jaz, k sem vidla vso sranje od lajfa. Ampak v človeku vedno probam najdet neki dobrega. Včasih si nisem sposobna priznat, da so tud monstrumi med nami. Izhajam iz sebe in pol je vse neki peace and love in podoben bullshit. Naivna že, neumna pa ziher ne.

Kapuco nazaj gor

Frendu moram pod nujno napisat priročnik Kako NE pecat bejb. To je tist “pogovorit se moramo o frendu, k ma najslabšo možno taktiko pecanja”. Če ste že pogruntali pregovor, ki ne drži, vam za finiš serviram še svojga frenda kretena. Zaslepljen hujš k uni starci od Jacksonovih mulcev. 

Ene dva dni nazaj s frendom nekje pijeva drink. In midva debata za mizo, pa prideta dve gospe. Direkt zanjga. Ampak model ma tok zjebano foro za pecanja, da jao.

Se vsedeta onedve za sosednjo mizo in pijeta kavico. In je začel tko:  najprej za šank, pa gledat eno od njiju direkt v bučo. Pa pride spet za mizo pa kr stol proti njima obrnit pa buljit v glavo. Men je blo tok nerodno, da sem mu skoz težila: “As ti mal nor? Pizda, zarad njiju dveh mi je bedno. Pa še za mojo mizo si. Fuck off, res. Na kavi sta, ti pa ves nažgan. Kera te bo tko jebala? Pa nehi ju gledat, psihič.”

Po pol ure je eni od teh dveh žensk dopizdilo in naenkrat prijavi izza njune mize: “Kaj bi pa vidva od naju dveh rada?”

Midva? Koji kurac mam jaz s tem? Cel cajt sem mela kapuco gor pa se delala, da neki iščem po mobitelu, pa gledala tja nekam stran, tok mi je bla bruka.

Un pa še kr dalje. Fukne jima na mizo listek pa kuli pa reče: “Cifro od telefona.” Una reče, da nema ništa, pa dvigneta riti in gresta. In pol on mene na konc še prepričuje: “Sej bi ziher dala, sam k je bla frendica zraven.”

Džizs. Kapuco nazaj gor.

Andy Warhol: Michael Jackson (1984)

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na suport@fokuspokus.si
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE