Navlečem enga nase, pol pa: “Ej, taka sem. Take it or leave it.”

17.9.2018 / 06:08 Komentiraj
Boljš zarad partnerja? Sej se je top kušvat, ampak ti si še vedno dol v greznici in steguješ roko, da nej že kdo dojame.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Jaz mam enga frenda. No, mam jih več, ampak s tem si preko mailov kao pomagava. Obadva sva skoz neki v depri in obadva ga rada preveč pijeva. Ker pri drinkanju je tko. Trezen je že ok, sam pol postane dolgčas. In se ga greš nabombat in pol so posledično same štale. In ta frend mi je skoz jamral nekak tko: “Jaz moram sam najdet eno žensko. Da se zaljubim in se vzamem v roke.”

Valda je moj kurac to tko simple. Prepričana sem bila, da si bo slej ko prej najdel eno in odfukal najino dopisovanje vsak dan. On je pač uspešen, luškan, pameten in vse. Ampak skoz sem mu probala dopovedat, da nas ne more rešit nobeden. Ne moreš čudežno pričakovat, da bo v tvoje življenje en tvoj nov partner vnesel cel žur in ti boš kr naenkrat k nov.

Polom od človeka

In seveda, tko k vse v življenju, se je obrnilo čist kontra in sem si nazadnje jaz prva najdla tipa. Jaz polom od človeka, un pa en knjižničar.

In je bilo letošnje poletje vse na uf in točno sem vedla, da me tolče manija. Začutila sem njeno sapo okol ušes. In ko je kao vse super, greš zanalašč do dna. Tud če živiš v sranju okol sebe, se ti zdi, k da je vse prva liga. Sam da se družimo in pijemo. Sej v bistvu se sploh ne zavedaš realne situacije. Dokler ne pride do joka. In jokaš pred frendi, pred tetami mercatorkami, ker nimajo tvojih čikov.

In bistvo je zdej kle. Frendi me probajo potolažit tko: “Sej zdej maš njega. Kako tud zdej ne najdeš motivacije? Zdej jo pa ja boš.”

Tud založnik mi je rekel: “Sem mislil, da boš zdej ful boljš. Pa je šlo sam na slabš.”

Valda, če je blo treba v evforiji in maniji vse nadoknadit.

Kakšna kurac motivacija

In kle je tista fora, k se je frend zajebal. Kakšna kurac motivacija, če sami sebe ne maramo. Pa ne moreš ti resno mislit, da bo zdej vse drugač sam zato, k si kao zaljubljen. Zakaj že? Sej sem še vedno jaz jaz in še vedno moram jaz sebe prenašat vsak dan.

Poznam cel kup ljudi, k si ful želijo partnerja, ker jim nč ne štima v življenju in mislijo, da pol bo pa vse woohoo. Jaz nikol nisem tko razmišljala. Jaz se sam vsakič bojim, koga sem spet v svoj drek zvlekla. Ker se poznam.

Ko je prvič videl, da sem šla za dobro jutro v hladilnik po pir, se je sam za glavo prijel. In spet smo tam. Navlekla sem enga nase, pol pa: “Ej, taka sem. Take or leave it.” Pa pizda, če prebereš moji knjigi, ti je valda jasno, da maš opravka z enim, k je mal moten tja v možgane.

Sam očitno vsa ta moja blesarija rajca.

“Jaz bom zarad tebe en dan živce izgubil,” mi reče s takim bolj kislim nasmehom. ”Ni čudn, da sem že čist brez las, sem si že vse ven počupal.”

“Jutr se vzamem v roke,” jokam naprej.

“Valda. Prazne marnje.” Vem, da trpi, ko vidi mene trpet. In vem, da me ne more štekat. Sej ni živel tko k jaz. Lahk me sam objame. Kako nej razume manije, depresije, tesnobe. Ne more.

Se me pa dobr spomni, kako sem hodila po našem okolišu v sončnih očalih noč in dan. En dan sem mu prov rekla: “Kako me sploh lahko maš rad?” To je tista jeba, k se prov načrtno ubijaš, čeprov po drugi strani veš, da nisi kr tam en butelj.

Knjižničar pa tak

In kje je zdej un čudež, da si zarad partnerja boljš? Sej je top se kušvat in objemat, ampak ti si še vedno par metrov dol v greznici in moliš roko gor, da nej že en en dan dojame.

Ta domišlija od frenda o partnerjih je čisti fail. Ne sam da nam ne morjo pomagat, še njih zvlečemo v vso to sranje. In pol ma še take: “Pizda, zakaj morm v službo. Pol ful nimam cajta zate.”

Je kr kurac to, ja, če se gre en umetnika, pa ga boli patka cel dan, en mora pa vsak dan za 8 ur na job.

“Alo, kakšne maš ti! Itak da morš met job. Od koga si bom pa jaz keš sposojala.” 

Džizs. Mora bit res vesel, da se je takrat maja vdal v usodo in me povabil k njemu domov. Očitno ni dobr mojih knjig prebral. Knjižničar pa tak.

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na suport@fokuspokus.si
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE