Izdajalec Trump in hudič Putin na CNN: 3. svetovna vojna in razpad ZDA

12.3.2017 / 06:08 2 komentarja
Vojna v Siriji. Impeachment. Z Brda pri Kranju v Moskvo v azil. Vrnitev Hillary. Konfederacija. Trump Tower na Aljaski.
NAROČI SE PRIJAVI SE

Kronologija ZDA 2017 po poročanju CNN:


20. januar: Inavguracija

Donald Trump in Mike Pence zaprisežeta kot predsednik in podpredsednik ZDA v senci sumov, da so ruski državni računalniški strokovnjaki shekali volilne rezultate. Protikandidatka Hillary Clinton je dobila približno 3 milijone več glasov volilcev.

25. januar: Zid na meji

Predsednik Trump z izvršno odredbo ukaže Oddelku za nacionalno varnost, da začne graditi obrabni zid na meji z Mehiko.

14. februar: Flynn odstopi

Michael Flynn, Trumpov svetovalec za nacionalno varnost, odstopi zaradi sumljivih telefonskih pogovorov z ruskim veleposlanikom v Washingtonu.

24. februar: Vojna proti medijem

Predsednik Trump na ogorčenje javnosti ne dovoli “nepoštenim” mainstream medijem, med drugimi tudi CNN, da bi se udeležili tiskovnega briefinga v Beli hiši.

28. februar: Trump pokliče Putina

Trump prvič kot predsednik pokliče ruskega predsednika diktatorja Putina.

4. marec: Obtožbe o prisluškovanju

Predsednik Trump lažno obtoži svojega predhodnika Baracka Obamo, da je varnostnim službam naročil prisluškovanje njegovih komunikacij v Trump Towerju.

7. marec: Wikileaks dump

Zločinska proruska organizacija Wikileaks objavi nove ukradene dokumente, ki naj bi dokazovali, da so ameriške varnostne agencije od prozivajalcev zahtevale kode za dostop do mobilnikov in drugih elektronskih naprav, tudi televizorjev, ki imajo vgrajene mikrokamere in mikrofone. Direktor FBI James Comey pravilno poudari, da je pravica do zasebnosti protiameriška.

21. marec: Še več indicev

Tom Perez, novi vodja Demokratov, izjavi, da so dobili namige iz inteligence community, da obstaja vedno več indicev, da so ruski hekerji resno vplivali na izid lanskih predsedniških volitev.

2. april: Trumpov nezakonski sin

CNN-ov raziskovalni team v mestu Truth or Consequences, New Mexico, odkrije 30-letnico, ki trdi, da je oče njenega 7-letnega rdečelasega sina predsednik Trump. Trdi, da jo je posilil v garderobi med tekmovanjem za Miss USA. Sinu je ime Donald. Po objavi novice first lady razmišlja, da se ne bi preselila v Belo hišo.

13. april: Alfa Banka

Iz krogov tajnih agencij pride namig, da je Trump skriti delničar ruske Alfa Banke. To je banka, s katere serverja je bilo poslanih na tisoče requestov za stik s serverjem Trumpove organizacije. Če to drži, bi moral Trump takoj odstopiti.

29. april: Angažma v Siriji

Da bi se otresel novih obtožb o povezavah z Rusi, predsednik Trump ukaže ameriškemu vojaškemu kontingentu v Siriji, naj z lokalnimi zavezniki v enem mesecu uniči islamske teroriste v Rakki in osvobodi mesto.

8. maj: Poškodovani prst

Predsednik Trump si poškoduje prst na slovesnosti ob začetku gradnje velikega zidu na mehiški meji. Pri zabijanju prvega kola si priščipne desni palec. Nenavadno za nekoga, ki je gradbenik. Zaradi poškodbe ne more vsak dan podpisovati dekretov.

24. maj: Začetek 3. svetovne vojne?

V zračnem prostoru nad Rakko, kjer potekajo srditi spopadi med zavezniki in teroristi, ameriški lovec F-117 Nighthawk sestreli ruski MIG-33 med neavtoriziranim preletom. Nekaj minut pozneje je drugi MIG zadene Nighthawka. O pilotih ni informacij. Je to začetek 3. svetovne vojne?

7. junij: Premirje

Po 14 dneh obstreljevanja ameriških in ruskih sil v bližini Rakke zunanja ministra Rex Tillerson in Sergej Lavrov podpišeta začasno premirje. Pogovarjala naj bi se tudi o srečanju na vrhu med ameriškim in ruskim predsednikom. Kar zna biti za Trumpa zelo tvegano. ISIS medtem v Rakki okrepi svoje položaje.

18. junij: Dokazi o hekanju

Strokovnjakom ameriških varnostnih agencij uspe najti dokaz, da so ruski hekerji oškodovali kandidatko Clintonovo pri preštevanju elektronskih glasov in jo oropali zmage na volitvah.

25. junij: Trump–Putin v Sloveniji

Trump in Putin se sestaneta na teritoriju Slovenije, ki je članica NATO. Srečanje je na gradu, kjer sta se prvič srečala že George W. Bush in Putin. Pogajanja potekajo za zaprtimi vrati. Po prvih vtisih je Trump preveč prijazen do ruskega diktatorja.

26. junij: Impeachment

Šok v Washingtonu! Zjutraj se urgentno sestane Kongres in sproži proceduro za impeachment predsednika Trumpa zaradi veleizdaje. Komite za pravosodje na licu mesta potrdi postopek. Sledi glasovanje. Pričakovati je bilo, da bodo Republikanci s kongresno večino zaščitili predsednika. Toda v šokantnem preobratu skupina 55 Republikancev pod vodstvom Johna McCaina glasuje za impeachment. Trump ni več predsednik ZDA! Velika zmaga kongresnikov. Nato skoraj z aklamacijo potrdijo podpredsednika Mikea Pencea za novega predsednika.

27. junij: Ugrabitev ali prebeg?

Po izglasovanju impeachmenta pride na srečanju Trump–Putin do streljanja med agenti ameriške tajne službe in med ruskimi varnostniki. V streljanju je lažje ranjen predsednik Slovenije Borut Pahor. Airforce One je še na bližnjem letališču, medtem Putinov Iljušin že leti proti Rusiji. Zakonca Trump sta morda na krovu. Gre za ugrabitev ali prebeg?

28. julij: Trumpov azil v Rusiji

Po mučnih 18 urah ugibanj in medijske tišine s strani Rusije je izginotja nekdanjega predsednika pojasnjeno. Prvič po dogodkih v Sloveniji se Trump prikaže na televiziji Russia Today in prizna, da je Putina prosil za azil v Rusiji. Obenem ostro napade Kongres in vse kongresnike, ki so ga legalno odstranili z oblasti. “Izdajalskim kongresnikom” zagrozi, da bodo strogo kaznovani, ko se vrne v ZDA. Kar se ne zdi verjetno. Pove še, da je Melania s sinom Barronom, ki ju je spremljal na poti, začasno ostala v Sloveniji na domu svojih staršev v Sevnici.

4. avgust: Sodelovanje z ISIS

Ameriške oborožene sile sklenejo pakt o nenapadanju in sodelovanju z ISIS v borbi proti pravemu sovražniku — fašistoidnemu Putinu in morilskemu Bašarju al Asadu. CNN zaprosi vojsko, naj oboroži novinarje na terenu, da bi lahko še bolj pomagali svoji državi v borbi za pravico in resnico. Generali naši prošnji ugodijo. Zmaga bo naša!

1. september: Vrhovno sodišče potrdi zmago Hillary

Vrhovno sodišče ZDA na osnovi prepričljivih dokazov, da so ruski kibernetični agenti resno vplivali na potek in izid zadnjih volitev in da je bila kandidatka Clintonova oškodovana za večino v ključnih zveznih državah na jugu ZDA, sprejela sodbo, da se Hillary Clinton prizna zmaga na volitvah.

15. september: Hillary zapriseže

Hillary Clinton priseže kot prva predsednica ZDA! Nekateri Republikanci so se upirali, a jih je vojni veteran John McCain prepričal, da Amerika potrebuje trdo roko, ne pa mlahavega začasnega predsednika Pencea. Clintonova v inavguracijskem govoru napove uničenje Putinovih in Asadovih sil v Siriji. S taktičnim nuklearnim orožjem, če bo treba.

5. oktober: Državljanska vojna

Veleizdajalec Trump začne voditi propagandno oddajo na RT z naslovom I will Get America Back! V njej hujska svoje privržence, naj se z orožjem uprejo legalno izvoljeni novi predsednici. V državah nekdanje Konfederacije Trumpsters začnejo gverilsko vojno proti legitmnim oblastem ZDA.

25. oktober: Manhattan v ruševinah

Ko predsednica Clintonova upravičeno uporabi taktično jedrsko orožje za uničenje legla zla Damaska, v katerem umre zločinec Asad in nekaj ruskih oficirjev, hudič Putin pošlje nuklearno podmornico nad New York, simbol ameriške svobode. Ni jasno, kako se podmornica izogne našim radarjem in obrambi. Na CNN zahtevamo jedrsko uničenje Rusije!

15. november: Premirje s Putinom, razpad ZDA

Ko ruska protiraketna obramba sestreli naše jedrske rakete, ki letijo nad Moskvo in Putingrad, se izdajalski ameriški generali začnejo pogajati s hudičem Putinom za premirje. Prav oni so krivi, da so dovolili odcepitev nekdanjih držav Konfederacije od ZDA. CNN se ne bo nikoli predal! Širili bomo demokracijo in resnico do zadnje kaplje krvi!

3. december: Anchorage, Aljaska

Po nepreverjenih informacijah se v največjim mestu Aljaske Anchorage nenadoma pojavi izdajalec Trump. Na tiskovni konferenci, kjer mu asistira nekdanja guvernerka, neuravnovešena Sarah Palin, izjavi, da je s svojega računa v Alfa Banki pravkar nakazal 7,2 milijardi dolarjev na federalni račun ex-ZDA in s tem odkupil Aljasko. Res je, da so Rusi leta 1867 prodali Aljasko Ameriki za 7,2 milijona, ampak to je državna izdaja, kakršne ZDA še niso doživele. Trump napove selitev v Anchorage in priključitev Aljaske državam Konfederacije, katere predsednik bo on sam.

24. december: Najbolj žalostni božič

Medtem ko izdajalec Trump že gradi novi Trump Tower v Anchorageu, ki bo najvišja stavba na svetu, in s hudičem Putinom načrtuje gradnjo mostu čez Beringovo ožino, ki bo povezala Rusijo in Konfederacijo, ponosni in zavedni američani z osebjem CNN na čelu objokujejo žalostno usodo ZDA, ki je bila še pred nekaj meseci največja, najbogatejša in najbolj demokratična država na svetu. Ampak pri CNN vam obljubljamo: “We will make USA great again!”

FOKUSPOKUS

Naročite se za 1 leto € 20,99


Z nakupom naročnine boste odklenili dostop do vseh vsebin za 12 mesecev od dneva sklenitve naročnine.


Naročilo poteka v Večerovi spletni trgovini.

Vstopite v trgovino...


Za pomoč in vprašanja nam pišite na [email protected]
Vam je potekla naročnina? Samo 20,99€ za 12 mesecev. NAROČI SE